Ces mini-plateaux de fromages sont une façon élégante de mettre en valeur les meilleurs fromages de Snowdonia. Une sélection de cheddars Rock Star, Truffle Trove et Black Bomber est complétée par des poires sucrées, des figues, des abricots secs e...
Ces mini-plateaux de fromages sont une façon élégante de mettre en valeur les meilleurs fromages de Snowdonia. Une sélection de cheddars Rock Star, Truffle Trove et Black Bomber est complétée par des poires sucrées, des figues, des abricots secs et des noix croquantes. Servez avec du pain au levain tranché et une généreuse cuillerée de chutney aux figues et aux pommes pour un plateau de partage vraiment gourmand.
METHOD
Take the cheeses out of the fridge for at least half an hour to allow them to reach room temperature.
Remove the sticky labels from the cheese and cut into wedges or cubes (please see our cutting guide for step-by-step instructions) before placing on the sharing board.
Place the jar of chutney on the sharing board (or decant into bowls if preferred).
Add the dried apricots, sliced pears, grapes and walnuts, followed by the sliced sourdough.
METHOD
Take the cheeses out of the fridge for at least half an hour to allow them to reach room temperature.
Remove the sticky labels from the cheese and cut into wedges or cubes (please see our cutting guide for step-by-step instructions) before placing on the sharing board.
Place the jar of chutney on the sharing board (or decant into bowls if preferred).
Add the dried apricots, sliced pears, grapes and walnuts, followed by the sliced sourdough.
Recipes
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