WIP>Recettes>Tourbillons de pesto au tonnerre vert
Tourbillons de pesto au tonnerre vert
Ces canapés de fête élégants sont tout aussi savoureux servis chauds sortis du four que préparés à l'avance et refroidis au réfrigérateur. Ils utilisent intelligemment de la pâte feuilletée et du pesto prêts à l'emploi pour les rendre très faciles...
Ces canapés de fête élégants sont tout aussi savoureux servis chauds sortis du four que préparés à l'avance et refroidis au réfrigérateur. Ils utilisent intelligemment de la pâte feuilletée et du pesto prêts à l'emploi pour les rendre très faciles à assembler - et tout le monde adore les saveurs savoureuses de Green Thunder, notre cheddar affiné à l'ail rôti et aux herbes du jardin.
METHOD
Preheat a fan oven to 200C/gas mark 6.
Unroll the pastry until flat.
Spread the pesto thinly over the pastry, leaving a 2cm border around the edge.
Sprinkle the cheese evenly over the pesto.
Roll up the pastry tightly into a sausage shape and cut into 3cm discs, placing them flat on a nonstick baking sheet.
Bake for 15-20 minutes until golden and crispy.
Cool on a wire rack and serve while still warm, or cool and store it in an air-tight container in the fridge.
METHOD
Preheat a fan oven to 200C/gas mark 6.
Unroll the pastry until flat.
Spread the pesto thinly over the pastry, leaving a 2cm border around the edge.
Sprinkle the cheese evenly over the pesto.
Roll up the pastry tightly into a sausage shape and cut into 3cm discs, placing them flat on a nonstick baking sheet.
Bake for 15-20 minutes until golden and crispy.
Cool on a wire rack and serve while still warm, or cool and store it in an air-tight container in the fridge.
Recipes
From our kitchen table to yours
Elevate mealtimes, picnics and parties with our exclusive recipes, crafted by our chefs to celebrate the award-winning flavours of your favourite Snowdonia cheeses, chutneys and cheese bakes.