Un sandwich au fromage est l'un des plaisirs simples de la vie – et notre cheddar vieilli en cave vintage en fait une option de déjeuner léger particulièrement délicieuse. Les tomates cerises et notre chutney d'oignons caramélisés au vinaigre bals...
Un sandwich au fromage est l'un des plaisirs simples de la vie – et notre cheddar vieilli en cave vintage en fait une option de déjeuner léger particulièrement délicieuse. Les tomates cerises et notre chutney d'oignons caramélisés au vinaigre balsamique sont les partenaires parfaits de ce fromage particulièrement riche, tandis que les tranches de cornichon et les feuilles de roquette ajoutent encore plus de saveur.
METHOD
Split the baguette down the centre.
Spread each side with chutney.
Arrange the rocket leaves inside the baguette.
Place cheese slices and cherry tomatoes down the middle.
Roll up the gherkin slices and place them between the cheese slices.
Serve immediately.
METHOD
Split the baguette down the centre.
Spread each side with chutney.
Arrange the rocket leaves inside the baguette.
Place cheese slices and cherry tomatoes down the middle.
Roll up the gherkin slices and place them between the cheese slices.
Serve immediately.
Recipes
From our kitchen table to yours
Elevate mealtimes, picnics and parties with our exclusive recipes, crafted by our chefs to celebrate the award-winning flavours of your favourite Snowdonia cheeses, chutneys and cheese bakes.