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Burger surprise Black Bomber garni de champignons à l'ail
Donnez une nouvelle dimension à votre barbecue avec ces hamburgers farcis au fromage et au cheddar extra-vieux fondu. Ils deviendront bientôt un incontournable de votre menu du week-end, et l'ajout de champignons à l'ail les rend encore plus spéci...
Donnez une nouvelle dimension à votre barbecue avec ces hamburgers farcis au fromage et au cheddar extra-vieux fondu. Ils deviendront bientôt un incontournable de votre menu du week-end, et l'ajout de champignons à l'ail les rend encore plus spéciaux. Servez-les dans un petit pain avec de la salade et beaucoup de mayonnaise.
METHOD
Take a burger and spread out with your fingers, place a chunk of Black Bomber into the middle and firmly press the meat around the cheese, using some extra meat if required to totally cover the cheese.
Cook for approx 5-7mins on each side until cooked through
Fry the garlic and mushrooms in the oil until lightly brown
Place the burger on a bun with mayonnaise and salad leaves as required, top the burger with the mushrooms.
METHOD
Take a burger and spread out with your fingers, place a chunk of Black Bomber into the middle and firmly press the meat around the cheese, using some extra meat if required to totally cover the cheese.
Cook for approx 5-7mins on each side until cooked through
Fry the garlic and mushrooms in the oil until lightly brown
Place the burger on a bun with mayonnaise and salad leaves as required, top the burger with the mushrooms.
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