Préparez-vous pour la journée avec ces galettes riches en protéines, remplies d'avoine, de graines, de noix, de fruits secs et de notre cheddar extra-vieux, qui vous fera fondre. Une fois que vous en avez préparé une fournée, conservez-les dans un...
Préparez-vous pour la journée avec ces galettes riches en protéines, remplies d'avoine, de graines, de noix, de fruits secs et de notre cheddar extra-vieux, qui vous fera fondre. Une fois que vous en avez préparé une fournée, conservez-les dans un récipient hermétique pour les garder fraîches toute la semaine.
METHOD
Preheat the oven to 180C or gas mark 4.
Melt the butter and honey.
Stir in the oats, seeds, raisins, apricots, chopped walnuts, grated courgette, grated cheese and beaten egg. Mix thoroughly until all ingredients are combined.
Spoon into a greased and lined 11” x 7” cake or baking tray and press down to smooth.
Bake in the oven for 25-30 minutes, or until golden brown.
Allow to cool in the tin and then mark into bars or squares.
Store in an airtight tin or container for up to 1 week.
METHOD
Preheat the oven to 180C or gas mark 4.
Melt the butter and honey.
Stir in the oats, seeds, raisins, apricots, chopped walnuts, grated courgette, grated cheese and beaten egg. Mix thoroughly until all ingredients are combined.
Spoon into a greased and lined 11” x 7” cake or baking tray and press down to smooth.
Bake in the oven for 25-30 minutes, or until golden brown.
Allow to cool in the tin and then mark into bars or squares.
Store in an airtight tin or container for up to 1 week.
Recipes
From our kitchen table to yours
Elevate mealtimes, picnics and parties with our exclusive recipes, crafted by our chefs to celebrate the award-winning flavours of your favourite Snowdonia cheeses, chutneys and cheese bakes.