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Salade de croûtons aux herbes Black Bomber
Rehaussez le déjeuner léger classique ou le plat d'accompagnement avec ces croûtons délicieusement savoureux, préparés avec notre cheddar extra-vieux Black Bomber, de l'huile d'olive extra vierge et une variété d'herbes fraîches du jardin. Cuits a...
Rehaussez le déjeuner léger classique ou le plat d'accompagnement avec ces croûtons délicieusement savoureux, préparés avec notre cheddar extra-vieux Black Bomber, de l'huile d'olive extra vierge et une variété d'herbes fraîches du jardin. Cuits au four jusqu'à ce qu'ils soient dorés, ils constituent une garniture croquante et fromagère pour votre salade préférée.
METHOD
Pre-heat oven to 170°c or gas mark 3.
Crumble the Black Bomber and blend with the olive oil in a food processor until smooth.
Cut the bread into 2cm chunks and place in a large bowl.
Add the cheese mixture to the bread chunks and add the rest of the ingredients. Mix by hand until the chunks are evenly coated.
Place on a large baking tray and bake in the oven for 20 minutes until lightly brown and crispy.
Serve with your favourite salad.
METHOD
Pre-heat oven to 170°c or gas mark 3.
Crumble the Black Bomber and blend with the olive oil in a food processor until smooth.
Cut the bread into 2cm chunks and place in a large bowl.
Add the cheese mixture to the bread chunks and add the rest of the ingredients. Mix by hand until the chunks are evenly coated.
Place on a large baking tray and bake in the oven for 20 minutes until lightly brown and crispy.
Serve with your favourite salad.
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