Balsamic Caramelised Onion Glazed Turkey

Dinde glacée aux oignons caramélisés et au vinaigre balsamique

Cette recette simple de dinde glacée utilise du chutney d'oignons caramélisés au balsamique, de la cassonade et du cognac, du brandy ou du bourbon pour donner à votre rôti une touche gourmande - à Noël ou à tout moment de l'année !
Cette recette simple de dinde glacée utilise du chutney d'oignons caramélisés au balsamique, de la cassonade et du cognac, du brandy ou du bourbon pour donner à votre rôti une touche gourmande - à Noël ou à tout moment de l'année !

METHOD

  1.  Combine all ingredients into a small sauce pan and heat to incorporate all ingredients. Remove from heat when everything is warm and starting to bubble. Set aside.
  2. Spoon over the turkey for the final 15 minutes of cooking – leave uncovered in oven for optimum browning.

METHOD

  1.  Combine all ingredients into a small sauce pan and heat to incorporate all ingredients. Remove from heat when everything is warm and starting to bubble. Set aside.
  2. Spoon over the turkey for the final 15 minutes of cooking – leave uncovered in oven for optimum browning.

Article utilisé dans cette recette